top of page

Kas tai yra Standartinis ir neStandartinis parodų stendai. Kuo jie skiriasi?



Standartinis stendas (angl. Shell Scheme booth) beveik visose parodose atrodo taip pat. Jį sudaro ryškiai matomi aliuminio profiliai, viršuje esantis frizas su įmonės pavadinimu, blankus apšvietimas, standartiniai baldai ir (dažniausiai) baltos sienelės. Kartais Standartiniai stendai gali turėti papildomų elementų. Tokių kaip vitrinos, paaukštintos sienelės, individualus dizainas. Tačiau bendras vaizdas nuo to labai nepagerėja.


neStandartinis stendas yra tarpinis pasirinkimas tarp Standartinio stendo ir Modulinio individualaus stendo. neStandartinio stendo montavimui mes naudojame tą pačią modulinę konstrukciją, kaip ir individualiems stendams. Tai reiškia, kad sujungimai tarp stendo modulių tampa nematomi arba beveik nematomi priklausomai nuo to an kokios medžiagos būna pagaminta spauda. Taip pat visuomet būna naudojamas individualus stendo grafinis dizainas, ryškus LED apšvietimas, kokybiška grindų danga, geresni baldai. Be to galima papildomai pasirinkti iš gausybės priedų, nuo šviečiančių infostalų iki LED modulinių ekranų.


Renkantis tarp šių dviejų stendų tipų reikia visų pirma vertinti ne tik paties stendo kainą, bet įvertinti visus dalyvavimo renginyje kaštus bei dalyvavimo renginyje tikslus. Paties stendo kaina kartais gali būti didesnė net kelis kartus, bet įvertinus visas kitas išlaidas sudaryti mažiau negu pusę ar trečdalį biudžeto. Tačiau profesionaliai atrodantis stendas visuomet daug labiau atkreips dėmesį ir geriau atspindės jūsų perduodamą žinutę.


bottom of page