top of page

Parodų stendo kaina




Kas lemia parodų stendo kainą?


Dydis. Vienas pagrindinių faktorių nustatančių stendo kainą yra stendo plotas ir aukštis. Dažniausiai didesnis stendas reikalauja daugiau konstrukcijų, kas automatiškai didina jo kainą.


Stendo vieta ir forma. Dalyvaujant parodoje visų pirma tenka susimokėti už stendo plotą. Ploto kaina paprastai skirtingose renginio vietose būna nevienoda. Stendai, esantys puikiose vietose, pavyzdžiui, prie įėjimo arba intensyvaus eismo vietose, gali kainuoti daugiau nei stovintys mažiau matomose vietose. Taip pat kuo jūsų stendas turi daugiau atvirų kraštinių, tuo ploto kaina paprastai bus didesnė.


Stendo dizainas ir tipas.

Modulinis stendas bus visuomet pigesnis negu individualus stendas. Tačiau net ir mūsų neStandartiniame moduliniame stende kiekviena individuali detalė ar unikali funkcija kaip interaktyvūs ekranai, specifiniai baldai ar specialus apšvietimas padidins kainą.

Parodos trukmė ir vieta. Kuo toliau vyksta ir ilgiau vyksta paroda, tuo paprastai brangesnis stendas būna. Lietuvoje vykstančių renginių trukmė paprastai didelės įtakos neturi. Tačiau užsienyje vykstančių parodų - gali pakankamai stipriai įtakoti kainą, nes stendų statytojai būna išvykę daugiau dienų. Atstumas iki renginio irgi automatiškai didina kainą dėl logistinių kaštų.


Laikas iki parodos.

Kuo mažiau laiko lieka iki parodos tuo brangiau viskas kainuos. Tas didins ir paties parodų stendo, ir ploto, ir viešbučių, ir skrydžių ir visų kitų reikalingų paslaugų kainą.


Papildomos paslaugos.

Kiekviena papildoma paslauga ar kita smulkmena įtakos galutinę stendo kainą. Interneto ryšys, elektros pajėgumai, kanalizacija ar vanduo, kavos aparatas, darbuotojų drabužiai, brošiūros, video medžiaga ir kitos smulkmenos. Jos visos didina stendo kainą.



bottom of page